Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na prenájom 3-izbový byt, v lokalite Košice - Košická Nová Ves

Ulica: Svätého Ladislava 55
Obec: Košice-Košická Nová Ves
Okres: Košice III
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt
1 000 €/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom krásny, slnečný 3 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii a kompletne zariadený. Byt so samostatným vchodom sa nachádza na plnohodnotnom prvom poschodí rodinného domu (pod bytom sa nachádza ďalší byt) v mestskej časti Košice - Košická Nová Ves. V byte o celkovej výmere 105 m2 sú k dispozícií 3 samostatné izby (obývačka s lodžiou a spálňa s balkónom), kuchyňa s jedálenským stolom, kumbál, kúpeľňa so sprchovacím kútom a samostatné WC. Dom a spoločné priestory sú kompletne zrekonštruované. K dispozícii veľká záhrada na prípadný odpočinok a parkovacie miesto.
Cena 1000€ mesačne vrátane internetu, parkovacieho miesta a médií (bez elektriny). Pri podpise zmluvy je potrebné zložiť 1-mesačný depozit + nájom. Zariadenie v byte je voliteľné, čo znamená, že v prípade záujmu je byt k dispozícii aj nezariadený.

Výborná dostupnosť do obchodov (Lidl, Klas, Fresh, Milk Agro), do centra mesta a blízko sa nachádza zastávka MHD.

V prípade akýchkoľvek otázok alebo dohodnutia obhliadky, prosím kontaktujte makléra na telefónnom čísle 0950 616 316, Mgr. Martin Feterik. S nami nájdete to svoje vysnívané bývanie.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
105 m2
Úžitková plocha:
100 m2
Poschodie:
2
Loggia plocha:
5 m2
Loggia:
áno - 2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
3
Výťah:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Maklér roka 2022

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti