We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

 

Na prenájom 3-izbový byt, v lokalite Košice - Košická Nová Ves

Street: Svätého Ladislava 55
City/Town: Košice-Košická Nová Ves
District: Košice III
County: Košický kraj
Category: Apartments
Type: Rent
Apartment type: Two bedroom apartment
1 000 €/month

Property description

Ponúkame na prenájom krásny, slnečný 3 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii a kompletne zariadený. Byt so samostatným vchodom sa nachádza na plnohodnotnom prvom poschodí rodinného domu (pod bytom sa nachádza ďalší byt) v mestskej časti Košice - Košická Nová Ves. V byte o celkovej výmere 105 m2 sú k dispozícií 3 samostatné izby (obývačka s lodžiou a spálňa s balkónom), kuchyňa s jedálenským stolom, kumbál, kúpeľňa so sprchovacím kútom a samostatné WC. Dom a spoločné priestory sú kompletne zrekonštruované. K dispozícii veľká záhrada na prípadný odpočinok a parkovacie miesto.
Cena 1000€ mesačne vrátane internetu, parkovacieho miesta a médií (bez elektriny). Pri podpise zmluvy je potrebné zložiť 1-mesačný depozit + nájom. Zariadenie v byte je voliteľné, čo znamená, že v prípade záujmu je byt k dispozícii aj nezariadený.

Výborná dostupnosť do obchodov (Lidl, Klas, Fresh, Milk Agro), do centra mesta a blízko sa nachádza zastávka MHD.

V prípade akýchkoľvek otázok alebo dohodnutia obhliadky, prosím kontaktujte makléra na telefónnom čísle 0950 616 316, Mgr. Martin Feterik. S nami nájdete to svoje vysnívané bývanie.

Features

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
reconstructed
Total area:
105 m2/month
Usable area:
100 m2
Floor:
2
Loggia area:
5 m2
Loggia:
yes - 2
Number of floors:
2
Number of rooms:
3
Elevator:
no

Show on map

Broker

Maklér roka 2022

Write to us

Similar properties