We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

 

Na predaj objekt bývalého pohostinstva v obci Veľká Ida

Street: Hlavná
City/Town: Veľká Ida
District: Košice - okolie
County: Košický kraj
Category: Objects
Type: Sale
Object type: Commercial Pmises
149 990 €

Property description

Ponúkame na predaj objekt bývalého pohostinstva v obci Veľká Ida, na ulici Hlavná. Ponúkaná nehnuteľnosť je vo veľmi zachovalom stave s možnosťou okamžitého využívania a predáva sa v stave ako na fotgrafiách. Dispozične sa objekt rozdeľuje na plochu pre zákazníkov, bar a v zadnej časti sklady, WC a kanceláriu. K dispozícii je aj veľká terasa s pekným výhľadom. Vykurovanie je zabezpečené gamatkami, teplá voda bojlerom. Predmetom predaja je mierne svahovitý pozemok o veľkosti 1572 m2 v podielovom spoluvlastníctve 7/10 a samotná stavba o rozlohe 254 m v podiele 1/1. Do budovy je zavedená elektrina, plyn, mestský vodovod aj kanalizácia, na pozemku je k dispozícii vlastná studňa. Priestor je zabezpečený kamerovým a poplašným systémom. Výhodou pozemku je prístup z oboch strán (z dvoch ulíc), výborná občianska vybavenosť a umiestnenie v centre obce, hneď vedľa potravín a kostola, s dostatkom parkovacích miest pred objektom. 

Ak Vás ponuka zaujala, kontaktujte makléra na telefónnom čísle 0950 616 316, Mgr. Martin Feterik a dohodnite si obhliadku. 

Features

Status:
active
Ownership:
privately
Type:
partly re-made
Total area:
1572 m2/month
Usable area:
254 m2

Mortgage Calculator

Show on map

Broker

Maklér roka 2022

Write to us

Similar properties