We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

 

Skolaudovaný holodom typu B, bývajte v novej časti Nové Mokrance

Street: Lúčna
City/Town: Mokrance
District: Košice - okolie
County: Košický kraj
Category: Houses
Type: Sale
House type: Family house
Other:
195 000 €

Property description

Ponúkame vám na predaj HOLODOM v radovej zástavbe v obci Mokrance (rýchlorastúca nová štvrť Nové Mokrance), len 20 minút od Košíc.

Výmera interiéru tohto 3 IZBOVÉHO domu je 83,77 m2 plus exteriérová terasa. Pred každým domom je parkovacie státie pre 2 vozidlá, a za každým domom je záhrada orientovaná na JUH. V dome je zriadené elektrické  podlahové kúrenie DEVI káblami a termostat pre každú miestnosť zvlášť, ohrev teplej vody elektrickým závesným ohrievačom, jednoprieduchový komín, rekuperácia a ventilátor v kúpeľni. Dom je napojený na inžinieske siete (voda, kanál splaškový, kanál dažďový, elektrika, optika). Strecha RD je riešená vo forme priťaženej plochej strechy. O tepelný komfort sa postará tepelná izolácia vo forme EPS v hrúbke 300-520mm. Použitá povlaková hydroizolácia na báze PVC sa pre zmenu postará, aby ste boli aj pri náporoch dažďa alebo v snehu v suchu. Výška stropov 2,80m a 2,65m. Na dome je predpríprava na: klimatizáciu, externé žalúžie, alarm, krb/kozub, externé osvetlenie domu. 

Prístup k domu autom je zabezpečený po miestnej komunikácií (asfaltová cesta) vo vlastníctve obce vjazdom priamo na vlastnú parkovaciu plochu. Prístup k domu pešo je zabezpečený po miestnej komunikácií (chodníku z dlažby) vo vlastníctve obce vstupom priamo na súkromný chodník na pozemku.


Dom typu B:

Interiér: 84 m2

Využiteľná plocha: 133 m2

Parkovacia plocha: 25m2

Zastavaná plocha: 107m2

Obostavaný priestor: 374 m2

Pozemok: 240m2


Komfort bývania v týchto domoch je zabezpečený pripojením na inžinierske siete, a to voda, elektrika, kanál a optika. Celkový počet radových domov je 28, rozdelených do 4 celkov po 7 domov.

Cena holodomu: 195.000,- Eur . 

Momentálne sa domy dokončujú, na osobnej prehliadke vám odprezentujeme skutkový stav a dokončený ukážkový dom. 

Pre všetkých klientov zabezpečíme kompletný hypotekárny, právny a katastrálny servis, znalecký posudok. Vypracujeme odovzdávací protokol a zabezpečíme prepis energií.

V prípade záujmu o obhliadku alebo viac informácii o predmetnej nehnuteľnosti prosím kontaktujte makléra Ing. Jana Šrámková 0908 583 890

Features

Status:
active
Ownership:
business
Type:
new Building
Total area:
240 m2/month
Usable area:
133 m2
Land area:
240 m2
Built-up area:
107 m2
Floor area:
84 m2
Number of floors:
1
Number of rooms:
3
Parking:
private
Water:
public water-supply
Fireplace:
advance preparation
Garage:
System connection:
yes
Sewer connection:
Gas connection:
no
Internet:
yes - cable
Insulated object:
yes
Terrace:
yes
:
12 m2
Heating:
own - electric
Array:
no

Mortgage Calculator

Show on map

Broker

Ing. Jana Šrámková

Ing. Jana Šrámková

Konateľka spoločnosti

  • Slovensky
  • English
  • rusr

Write to us

Similar properties