We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

 

Na predaj 2-izbový byt na ulici Kežmarská, Košice - Terasa

Street: Kežmarská
City/Town: Košice-Západ
District: Košice II
County: Košický kraj
Category: Apartments
Type: Sale
Apartment type: One bedroom apartment
149 990 €

Property description

Ponúkame na predaj 2 izbový byt na Kežmarskej ulici, Košice - Západ, Terasa. Byt o podlahovej ploche 53 m2 (+ kumbál na chodbe 1,5 m2 + pivnica 5,5 m2 + zasklená lodžia 6 m2) sa nachádza na najvyššom 3. poschodí kompletne zrekonštruovaného bytového domu s 3-mi poschodiami. Pôvodne 3-izbový byt prešiel pred pár rokmi kompletnou rekonštrukciou vrátane všetkých, aj elektrických rozvodov. V celom byte sa nachádzajú nové omietky, kvalitné keramické dlažby, znížené stropy, v kuchyni nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (indukčná varná doska, elektrická rúra, digestor, umývačka riadu a mikrovlnka). V priestrannej obývacej izbe Vás zaujme znížený drevený strop robený na mieru, plávajúce podlahy a veľkou výhodou je prítomnosť klimatizačnej jednotky. V spálni sa nachádza vstavaná skriňa na mieru. V kúpeľni spojenej s WC sa nachádza sprchový kút a umývadlo so skrinkou. Nenáročnou úpravou sa byt dá premeniť späť na 3-izbový. V okolí sa nachádza výborná občianska vybavenosť vrátane dostupného parkovania.

Ak Vás fotografie zaujali, príďte sa presvedčiť o kvalitách ponúkanej nehnuteľnosti aj osobne. Kontaktujte svojho makléra na telefónnom čísle 0950 616 316 , Mgr. Martin Feterik. Uvedená cena zahrňuje kompletný právny servis a je konečná. Vďaka našim partnerom ponúkame komplexný profesinálny prístup na kľúč vrátane kvalitného hypotekárneho poradenstva.

Features

Status:
active
Ownership:
personal
Usable area:
60 m2
Built-up area:
53 m2
Built-up area:
53 m2
Type:
Fully re-made
Position:
Top floor
Floor:
3
Total area:
66 m2

Mortgage Calculator

Show on map

Broker

Maklér roka 2022

Write to us

Similar properties