We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

 

Predaj rekonštruovaného RD s dvojgarážou v centre - Nerudova, Košice

Street: Nerudova
City/Town: Košice-Juh
District: Košice IV
County: Košický kraj
Category: Houses
Type: Sale
House type: Family house
1 €

Property description

Ponúkame Vám  na predaj kompletne zrekonštruovaný rodinný dom  s dvojgarážou a záhradkou v lukratívnej lokalite  v centre  mesta na Nerudovej ulici  v Košiciach.

Dom sa nachádza na pozemku o veľkosti cca 365 m2, z toho je zastavaná plocha 188 m2. Úžitková plocha je 237 m2. Dom a dvojgaráž  je kompletne zateplený – 13,5 cm polystyrén, základ je 2,5 cm styrodúr.  Strecha je  väznicová, krov zdravý drevený,  krytie kanadský šindeľ.  Má novú elektroinštaláciu s platnou revíznou správou.  Je klimatizovaný s dvoma  klimatizačnými jednotkami  od firmy DAIKIN Comfort . Kanalizácia vrátane kanalizačnej šachty je nová.  RD a výstup s garáže do dvora má vonkajšie osvetlenie s pohybovým senzorom.

V suteréne domu o veľkosti  87,5 m2  sa nachádzajú 3 miestnosti + kúpeľňa , 2x WC a kuchynka . Podlaha je tepelne a vlhkostne izolovaná, kúrenie PL,  pri  vstupe sa nachádza videovrátnik.

Nadzemné podlažie o veľkosti 102,8 m2 má 3 izby, kúrenie PL a naviac v dvoch miestnostiach  je podlahové  a dve miestnosti majú prípravu pre elektrické podlahové kúrenie.  Nachádza sa tu ešte kúpelňa s toaletou, kuchyňa a súčasťou je aj romantická zimná záhradka so samostatným vstupom z vonku.  V dvoch izbách sú  parkety , stropy a steny sú omietka + keramzit na sieťke. Plastové okná  s trojsklom Salamander.  V jednej miestnosti je príprava na krb. Pri vstupe do domu je taktiež videovrátnik.

Mimo domu je  dvojgaraž  o veľkosti 35 m2 (zastavaná plocha 43 m2) s dvoma sekčnými bránami. Strecha je zo strešných panelov , 4x izolácia proti vode a 1 x tepelná izolácia, pokrytie kanadský šindel.

Pri  dome sa nachádza udržiavaná záhradka po obvode  sú vysadené cyprušteky, má prípravu pre fontánku (rozvádzač NN a napojenie na vodu). Vysadené cyprušteky zaručujú majiteľom súkromie. Oplotenie domu je zo severnej a západnej strany z 30 cm plnej tehly + 2,5 cm styrodúr a južný plot má betónové dielce + 2,5 cm styrodúr.

Podkrovie domu slúžilo ako odkladací a úložný priestor, ale je pripravený pre možnú nadstavbu (rozvádzač NN,  voda, odpad, plyn betónový podlahový podklad) .

Interiér domu si budúci majiteľ upraví podľa vlastných predstáv. Dom vďaka výhodnej polohe  je vhodný pre bývanie alebo aj podnikanie,  po prípade kombináciu oboch – suterén podnikanie a vrch bývanie.

Celý dom dýcha pozitívnou atmosférou, o čom sa presvedčíte pri osobnej obhliadke.

Cena  nehnuteľnosti dohodou pri obhliadke.

-------------------------------------------------------------------

Túto nehnuteľnosť je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, pomôžeme Vám s jeho vybavením za výhodných podmienok.

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu, kde je zahrnutý kompletný sprostredkovateľský servis od potrebných obhliadok nehnuteľnosti až k protokolárnemu odovzdaniu, zabezpečenie rezervačných a kúpnych zmlúv cez advokátsku kanceláriu (autorizované aj neautorizované zmluvy), overenie podpisov predávajúcich, štandardný poplatok na kataster (vklad KZ).

Spoluprácou s nami získate:

Exkluzívny prístup aj bez exkluzívnych zmlúv

Profesionálne a férové jednanie

Osobne nabrané ponuky

Komplexné sprostredkovanie predaja/kúpy nehnuteľnosti

Žiadne skryté odmeny

Aktualizácia ponúk a cien

Aktívne riešenie dopytujúcich

Nová služba HOMESTAGING – kosmosreality.sk/home-staging

Features

Status:
active
Ownership:
personal
Front garden area:
175 m2
Land area:
365 m2
Usable area:
237 m2
Built-up area:
188 m2
Type:
Fully re-made
Number of rooms:
6
Total area:
365 m2

Mortgage Calculator

Show on map

Broker

Ing. Dana Romanová

Ing. Dana Romanová

maklérka pre Košice a okolie

  • Slovensky

Write to us

Similar properties