Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj posledné byty v bytovom dome Bellova ulica, Košice - Staré Mesto (všetky aktuálne ponuky na kosmosreality.sk).

Jedná sa o 4 izbový holobyt v nadstavbe, na 6.poschodí s 2 výťahmi na ulici Bellova, Košice - Staré Mesto. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou a zateplením, vrátane kompletnej infraštruktúry /voda, elektrina, kanalizácia/ okrem plynu.

Rozloha bytu je 129,2m2 a terasa 51,6m2. K bytu prislúcha sklad na prízemí domu 2,6m2 a v cene je vonkajšie parkovacie státie pre 1 auto.

Štandard: Plastové okna s izolačným trojsklom, bezpečnostné vchodové dvere ADLO, sadrové omietky, sadrokartonové podhľady, sadrové omietky, rozvody vody, odpadu, elektriny a optika. Byt bude odovzdávaný v štandarde HOLOBYT.

Objekt pozostáva zo 6 nadzemných podlaží. Na prvom nadzemnom podlaží (prízemí) sa nachádzajú 3 nebytové priestory, sklady ku každému bytu a technické miestnosti. Na druhom až šiestom nadzemnom podlaží sa nachádza spolu 55 bytov. Ku každému bytu prislúcha skladovací priestor na prízemí bytového domu o veľkosti 2,6m2.

Skvelá lokalita v blízkosti centrum, komplex Albelli, mimo rušnej cesty.

Cena holobytu: 465.000,- Eur. Cena bytu je vrátane 1 parkovacieho státia a 1x pivnica.

V cene je zahrnutá provízia pre RK. Pre všetkých klientov zabezpečíme kompletný hypotekárny, právny a katastrálny servis, znalecký posudok. Vypracujeme odovzdávací protokol a zabezpečíme prepis energií.

V prípade záujmu o obhliadku alebo viac informácií o predmetnej nehnuteľnosti prosím kontaktujte makléra Ing. Jana Šrámková  tel: 0908 583 890.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
holopriestor
Celková plocha:
170 m2
Úžitková plocha:
132 m2
Typ poschodia:
posledné poschodie
Poschodie:
6
Loggia plocha:
50 m2
Loggia:
áno
Počet izieb:
4
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
3 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Jana Šrámková

Ing. Jana Šrámková

Konateľka spoločnosti

  • Slovensky
  • English
  • rusr

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti