Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj objekt bývalého pohostinstva v obci Veľká Ida

Ulica: Hlavná
Obec: Veľká Ida
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Obchodné priestory
149 990 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj objekt bývalého pohostinstva v obci Veľká Ida, na ulici Hlavná. Ponúkaná nehnuteľnosť je vo veľmi zachovalom stave s možnosťou okamžitého využívania a predáva sa v stave ako na fotgrafiách. Dispozične sa objekt rozdeľuje na plochu pre zákazníkov, bar a v zadnej časti sklady, WC a kanceláriu. K dispozícii je aj veľká terasa s pekným výhľadom. Vykurovanie je zabezpečené gamatkami, teplá voda bojlerom. Predmetom predaja je mierne svahovitý pozemok o veľkosti 1572 m2 v podielovom spoluvlastníctve 7/10 a samotná stavba o rozlohe 254 m v podiele 1/1. Do budovy je zavedená elektrina, plyn, mestský vodovod aj kanalizácia, na pozemku je k dispozícii vlastná studňa. Priestor je zabezpečený kamerovým a poplašným systémom. Výhodou pozemku je prístup z oboch strán (z dvoch ulíc), výborná občianska vybavenosť a umiestnenie v centre obce, hneď vedľa potravín a kostola, s dostatkom parkovacích miest pred objektom. 

Ak Vás ponuka zaujala, kontaktujte makléra na telefónnom čísle 0950 616 316, Mgr. Martin Feterik a dohodnite si obhliadku. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
1572 m2
Úžitková plocha:
254 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Maklér roka 2022

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti