Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Skolaudovaný holodom typu B, bývajte v novej časti Nové Mokrance

Ulica: Lúčna
Obec: Mokrance
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
195 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj HOLODOM v radovej zástavbe v obci Mokrance (rýchlorastúca nová štvrť Nové Mokrance), len 20 minút od Košíc.

Výmera interiéru tohto 3 IZBOVÉHO domu je 83,77 m2 plus exteriérová terasa. Pred každým domom je parkovacie státie pre 2 vozidlá, a za každým domom je záhrada orientovaná na JUH. V dome je zriadené elektrické  podlahové kúrenie DEVI káblami a termostat pre každú miestnosť zvlášť, ohrev teplej vody elektrickým závesným ohrievačom, jednoprieduchový komín, rekuperácia a ventilátor v kúpeľni. Dom je napojený na inžinieske siete (voda, kanál splaškový, kanál dažďový, elektrika, optika). Strecha RD je riešená vo forme priťaženej plochej strechy. O tepelný komfort sa postará tepelná izolácia vo forme EPS v hrúbke 300-520mm. Použitá povlaková hydroizolácia na báze PVC sa pre zmenu postará, aby ste boli aj pri náporoch dažďa alebo v snehu v suchu. Výška stropov 2,80m a 2,65m. Na dome je predpríprava na: klimatizáciu, externé žalúžie, alarm, krb/kozub, externé osvetlenie domu. 

Prístup k domu autom je zabezpečený po miestnej komunikácií (asfaltová cesta) vo vlastníctve obce vjazdom priamo na vlastnú parkovaciu plochu. Prístup k domu pešo je zabezpečený po miestnej komunikácií (chodníku z dlažby) vo vlastníctve obce vstupom priamo na súkromný chodník na pozemku.


Dom typu B:

Interiér: 84 m2

Využiteľná plocha: 133 m2

Parkovacia plocha: 25m2

Zastavaná plocha: 107m2

Obostavaný priestor: 374 m2

Pozemok: 240m2


Komfort bývania v týchto domoch je zabezpečený pripojením na inžinierske siete, a to voda, elektrika, kanál a optika. Celkový počet radových domov je 28, rozdelených do 4 celkov po 7 domov.

Cena holodomu: 195.000,- Eur . 

Momentálne sa domy dokončujú, na osobnej prehliadke vám odprezentujeme skutkový stav a dokončený ukážkový dom. 

Pre všetkých klientov zabezpečíme kompletný hypotekárny, právny a katastrálny servis, znalecký posudok. Vypracujeme odovzdávací protokol a zabezpečíme prepis energií.

V prípade záujmu o obhliadku alebo viac informácii o predmetnej nehnuteľnosti prosím kontaktujte makléra Ing. Jana Šrámková 0908 583 890

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
240 m2
Úžitková plocha:
133 m2
Plocha pozemku:
240 m2
Zastavaná plocha:
107 m2
Podlahová plocha:
84 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
3
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Krb:
predpríprava
Garáž:
nie
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
nie
Internet:
áno - káblový rozvod
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
12 m2
Vykurovanie:
vlastné - elektrické
Pivnica:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Jana Šrámková

Ing. Jana Šrámková

Konateľka spoločnosti

  • Slovensky
  • English
  • rusr

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti