Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj rekonštruovaného RD s dvojgarážou v centre - Nerudova, Košice

Ulica: Nerudova
Obec: Košice-Juh
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám  na predaj kompletne zrekonštruovaný rodinný dom  s dvojgarážou a záhradkou v lukratívnej lokalite  v centre  mesta na Nerudovej ulici  v Košiciach.

Dom sa nachádza na pozemku o veľkosti cca 365 m2, z toho je zastavaná plocha 188 m2. Úžitková plocha je 237 m2. Dom a dvojgaráž  je kompletne zateplený – 13,5 cm polystyrén, základ je 2,5 cm styrodúr.  Strecha je  väznicová, krov zdravý drevený,  krytie kanadský šindeľ.  Má novú elektroinštaláciu s platnou revíznou správou.  Je klimatizovaný s dvoma  klimatizačnými jednotkami  od firmy DAIKIN Comfort . Kanalizácia vrátane kanalizačnej šachty je nová.  RD a výstup s garáže do dvora má vonkajšie osvetlenie s pohybovým senzorom.

V suteréne domu o veľkosti  87,5 m2  sa nachádzajú 3 miestnosti + kúpeľňa , 2x WC a kuchynka . Podlaha je tepelne a vlhkostne izolovaná, kúrenie PL,  pri  vstupe sa nachádza videovrátnik.

Nadzemné podlažie o veľkosti 102,8 m2 má 3 izby, kúrenie PL a naviac v dvoch miestnostiach  je podlahové  a dve miestnosti majú prípravu pre elektrické podlahové kúrenie.  Nachádza sa tu ešte kúpelňa s toaletou, kuchyňa a súčasťou je aj romantická zimná záhradka so samostatným vstupom z vonku.  V dvoch izbách sú  parkety , stropy a steny sú omietka + keramzit na sieťke. Plastové okná  s trojsklom Salamander.  V jednej miestnosti je príprava na krb. Pri vstupe do domu je taktiež videovrátnik.

Mimo domu je  dvojgaraž  o veľkosti 35 m2 (zastavaná plocha 43 m2) s dvoma sekčnými bránami. Strecha je zo strešných panelov , 4x izolácia proti vode a 1 x tepelná izolácia, pokrytie kanadský šindel.

Pri  dome sa nachádza udržiavaná záhradka po obvode  sú vysadené cyprušteky, má prípravu pre fontánku (rozvádzač NN a napojenie na vodu). Vysadené cyprušteky zaručujú majiteľom súkromie. Oplotenie domu je zo severnej a západnej strany z 30 cm plnej tehly + 2,5 cm styrodúr a južný plot má betónové dielce + 2,5 cm styrodúr.

Podkrovie domu slúžilo ako odkladací a úložný priestor, ale je pripravený pre možnú nadstavbu (rozvádzač NN,  voda, odpad, plyn betónový podlahový podklad) .

Interiér domu si budúci majiteľ upraví podľa vlastných predstáv. Dom vďaka výhodnej polohe  je vhodný pre bývanie alebo aj podnikanie,  po prípade kombináciu oboch – suterén podnikanie a vrch bývanie.

Celý dom dýcha pozitívnou atmosférou, o čom sa presvedčíte pri osobnej obhliadke.

Cena  nehnuteľnosti dohodou pri obhliadke.

-------------------------------------------------------------------

Túto nehnuteľnosť je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, pomôžeme Vám s jeho vybavením za výhodných podmienok.

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu, kde je zahrnutý kompletný sprostredkovateľský servis od potrebných obhliadok nehnuteľnosti až k protokolárnemu odovzdaniu, zabezpečenie rezervačných a kúpnych zmlúv cez advokátsku kanceláriu (autorizované aj neautorizované zmluvy), overenie podpisov predávajúcich, štandardný poplatok na kataster (vklad KZ).

Spoluprácou s nami získate:

Exkluzívny prístup aj bez exkluzívnych zmlúv

Profesionálne a férové jednanie

Osobne nabrané ponuky

Komplexné sprostredkovanie predaja/kúpy nehnuteľnosti

Žiadne skryté odmeny

Aktualizácia ponúk a cien

Aktívne riešenie dopytujúcich

Nová služba HOMESTAGING – kosmosreality.sk/home-staging

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha predzáhradky:
175 m2
Plocha pozemku:
365 m2
Úžitková plocha:
237 m2
Zastavaná plocha:
188 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
6
Celková plocha:
365 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Dana Romanová

Ing. Dana Romanová

maklérka pre Košice a okolie

  • Slovensky

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti