Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj 3-izbový byt na ulici Národná trieda, Košice - Sever

Ulica: Národná trieda
Obec: Košice-Sever
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
182 990 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3-izbový byt na Národnej triede, Košice - Sever. Byt o podlahovej ploche 63 m2 (+ 2 m2 pivnica + 2 m2 balkón) sa nachádza na vyvýšenom prízemí zatepleného bytového domu s novým výťahom. Samotný byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2019 vrátane rozvodov vody, plynu a elektriny. K dispozícii sú dve spálne, priechodná obývačka, kuchyňa, kúpeľňa a samostatné WC. V celom byte sú plastové okná, na drevených parketách je položená plávajúca podlaha, kuchynská linka je vybavená plynovou varnou doskou, el. rúrou, digestorom a kombinovanou chladničkou s mrazničkou. 

Ak Vás fotografie zaujali, príďte sa presvedčiť o kvalitách ponúkanej nehnuteľnosti aj osobne. Kontaktujte svojho makléra na telefónnom čísle 0950 616 316 , Mgr. Martin Feterik. Uvedená cena zahrňuje kompletný právny servis a je konečná. Vďaka našim partnerom ponúkame komplexný profesinálny prístup na kľúč vrátane kvalitného hypotekárneho poradenstva.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
65 m2
Zastavaná plocha:
63 m2
Stav:
úplne prerobený
Pozícia:
vyvýšené prízemie
Celková plocha:
67 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Maklér roka 2022

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti