Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Pozemky - Vyšné Opátske

Ulica: Šípková
Obec: Košice-Vyšné Opátske
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Záhrady
30 €/m2

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam na predaj pozemky v oblasti Košice-Vyšné Opátske. Pre zosuvy pôdy je na pozemkoch stavebná uzávera čo však nebráni v ich využívaní na hospodárske, rekreačné a iné účely.

Na predaj sú parcely:

483/5, 5209m2 - Pozemok prevažne v zastavanom území obce alebo v záhradkárskej osade, na          ktorom sa pestuje zelenina, ovocie, okrasná nízka a vysoká zeleň a iné poľnohospodárske plodiny.

483/29, 2097 m2 - Pozemok prevažne v zastavanom území obce alebo v záhradkárskej osade, na          ktorom sa pestuje zelenina, ovocie, okrasná nízka a vysoká zeleň a iné poľnohospodárske plodiny.

483/30, 266 m2 - Pozemok prevažne v zastavanom území obce alebo v záhradkárskej osade, na          ktorom sa pestuje zelenina, ovocie, okrasná nízka a vysoká zeleň a iné poľnohospodárske plodiny.

483/33, 392 m2 - Pozemok prevažne v zastavanom území obce alebo v záhradkárskej osade, na          ktorom sa pestuje zelenina, ovocie, okrasná nízka a vysoká zeleň a iné poľnohospodárske plodiny.

V prípade záujmu ma prosím kontaktujte.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné

Pozrieť na mape

Maklér

Bc. Peter Schied

Bc. Peter Schied

Maklér pre Košice a okolie

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti